Beste leden,

Naar aanleiding van een constatering delen wij jullie het volgende mede. Op de ALV van 4 september 2017 hebben jullie, onze leden, besloten dat er een speler van een andere organisatie geen solo/captainsgame meer mag spelen.

Helaas is dit door sommige teams niet helemaal goed begrepen.
Na onderzoek is namelijk gebleken dat er diverse uitslagen hierdoor zullen worden aangepast. Verder blijkt dat niet is aangegeven ( bij inschrijving, of bijschrijving) dat er spelers van een andere organisatie meespelen in teams van DOE. Wij, het bestuur van DOE, verzoeken jullie daarom te melden of je ook bij een andere organisatie ingeschreven staat.
Indien dit het geval is, graag te melden voor 1 januari 2018, zodat we de spelers passen aan kunnen passen door een teken bij de naam aan te brengen, zodat het voor de tegenpartij duidelijk is dat het om een speler gaat van een andere organisatie. Indien dit niet gemeld wordt zal er bij constatering hiervan een sanctie kunnen volgen, sowieso zal de uitslag aangepast worden.
Dus wees sportief en kom je verplichting na door aan te geven wie er in je team spelen van een andere organisatie.
Mocht het een of ander niet duidelijk zijn dan kun je je vraag mailen naar info@doedarts.nl

Het bestuur

Link naar brief: Brief captains-solo game

TEAMBEHEER